Menu

Articole

/Articole
­

 • event_14-compressor

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 4

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 4. Cea mai mare parte a cuvintelor sunt din Biblie. Vom posta periodic astfel de careuri, iar rezolvările vor fi afișate când apare următorul careu.

 • event_14-compressor

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 3

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 3. Cea mai mare parte a cuvintelor sunt din Biblie. Vom posta periodic astfel de careuri, iar rezolvările vor fi afișate când apare următorul careu.

 • event_14-compressor

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 2

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 2. Cea mai mare parte a cuvintelor sunt din Biblie. Vom posta periodic astfel de careuri, iar rezolvările vor fi afișate când apare următorul careu.

 • event_14-compressor

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 1

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 1. Cea mai mare parte a cuvintelor sunt din Biblie. Vom posta periodic astfel de careuri, iar rezolvările vor fi afișate când apare următorul careu.

 • event_14-compressor

  Trei furtuni

   În Scriptură, există mai multe situații, în care diferiți oameni au trecut prin diferite furtuni, în momente diferite, din cauze diferite. M-aș opri doar la trei dintre ele, care ilustrează foarte bine, încercările prin care poate trece un om credincios.

 • event_14-compressor

  Ioan și corona – sau: în Duhul în ziua Domnului

  Alte teme    Michael Hardt    Română
  Ioan și corona – sau: în Duhul în ziua Domnului “Eram în Duh în ziua Domnului ” (Apocalipsa 1:10) Pandemia Corona 2020 Pe când eu scriu aceste rânduri țările lumii implementează și impun restricții deplasării oamenilor și contactului social-în încercarea de a încetini împrăștierea mortalului coronavirus. Ca urmare, creștinii în multe locuri nu-și pot petrece […]

 • event_14-compressor

  Cum se raportează un credincios la subiectul Coronavirus (COVID-19)?

  Alte teme    E. A. Bremicker    Română
  Cum se raportează un credincios la subiectul Coronavirus (COVID-19)? Totul a început probabil într-o piață din Wuhan, China, și s-a răspândit rapid în întreaga lume. În decembrie 2019, autoritățile chineze au înregistrat primele infecții cu o boală pulmonară necunoscută anterior. Aproape 30 de persoane au fost identificate până la sfârșitul anului trecut. La începutul lunii […]

 • event_14-compressor

  Născut din apă și din Duhul

  Mântuire    J. T. Mawson    Română
  “Născut din apă și din Duhul” “Isus a răspuns: „Adevărat, adevărat îţi spun: dacă cineva nu este născut din apă şi din Duh, nu poate intra în Împărăţia lui Dumnezeu.” (Ioan 3:5). O declarație ca aceasta, atât de importantă pentru fiecare dintre noi, este cel mai bine înțeleasă dacă va fi considerată în cadrul în […]

 • event_14-compressor

  Carnea ta și fratele tău

  Viaţa de credinţă    Michael Hardt    Română
  Această secțiune formează un bloc de învățătură și se ocupă de un subiect care la prima vedere, pare să aibă puțină relevanță pentru creștinul secolului 21, și anume, atitudinea primilor creștini la Roma, în legătura cu a mânca sau a nu mânca anumite tipuri de mâncare. Cu toate acestea, la o privire mai apropiată, descoperim exact opusul cazului nostru: există principii de fond care sunt extrem de relevante astăzi. Multe probleme dintre cei credincioși ar putea fi evitate sau chiar rezolvate, dacă am acționa (mai mult) pe baza acestor principii.

 • event_14-compressor

  Șapte dușmani ai poporului lui Dumnezeu

  Viaţa de credinţă    Manuel Seibel    Română
  Șapte dușmani ai poporului lui Dumnezeu  Dumnezeu a făcut cunoscut poporului Său Israel diferiții dușmani care locuiau în Canaan atunci când erau aproape să treacă Iordanul și să intre în țară (Iosua 3:10). Aceasta arată că Dumnezeu dorește ca poporul său să știe: Dușmanii care sunt gata să-i înfrunte. Trăsăturile esențiale ale acestora pentru a le […]

Pin It on Pinterest

Shares