Menu

Articole

/Articole
­

 • event_14-compressor

  Busola

  Calendare    Română
  Vă recomandăm un nou site cu calendare creștine pentru copii: BUSOLA

 • event_14-compressor

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 6

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 6. Cea mai mare parte a cuvintelor sunt din Biblie. Vom posta periodic astfel de careuri, iar rezolvările vor fi afișate când apare următorul careu.

 • event_14-compressor

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 5

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 5. Cea mai mare parte a cuvintelor sunt din Biblie. Vom posta periodic astfel de careuri, iar rezolvările vor fi afișate când apare următorul careu.

 • event_14-compressor

  Eşti membru? Al cui?

  Adunarea / Biserica    George Cutting    Română
  Hai să ne oprim un moment şi lasă-mă să îţi pun o întrebare practică: este ceva în inima ta de care eşti deplin conştient că n-ar avea loc acolo niciun moment dacă Domnul şi stăpânul tău binecuvântat ar fi mers până la capăt cu tine? Haideţi să privim această întrebare cu sinceritate şi să fim foarte geloşi dacă ar fi cel puţin o singură rezervă egoistă în inimile noastre faţă de El.

 • event_14-compressor

  Aducând mult rod

  Slujire    J. T. Mawson    Română
  Aducând mult rod “Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi şi v-am rânduit ca voi să mergeţi şi să aduceţi rod, şi rodul vostru să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl în Numele Meu, să vă dea.” (Ioan 15:16) Fiecare inimă creștină dorește să aducă mult rod […]

 • event_14-compressor

  Ce este ascultarea? Suntem noi ascultători?

  Viaţa de credinţă    C. H. Mackintosh    Română
  Este de cea mai mare importanță pentru creștin să aibă o înțelegere clară a adevăratului caracter al ascultării creștine. Este evident că trebuie ca mai întâi să fiu creștin înainte de a asculta vreodată pe Hristos. Și un copil înțelege asta. Trebuie să fiu mai întâi în poziție pentru a putea împlini responsabilitățile care aparțin acesteia. Trebuie să fiu într-o relație înainte de a ști, simți sau arăta afecțiunile care decurg din aceasta.

 • event_14-compressor

  Recuperarea

  Viaţa de credinţă    C. H. Mackintosh    Română
  Recuperarea (Ioan 21:1-19) - Un studiu atent al acestor versete ne va face capabili să găsim în ele diferite feluri de recuperare, mai exact, recuperarea conștiinței, a inimii și recuperarea poziției.

 • event_14-compressor

  Venirea din nou a Domnului Isus – Un studiu biblic

  Viitor    J. T. Mawson    Română
  Nu este corect să spunem că venirea din nou a Domnului Isus vor fi două veniri, deși este foarte clar în Scriptură că va fi în două etape. Prima va fi venirea Lui PENTRU sfinții Săi, iar a doua venire va fi ÎMPREUNĂ cu ei. Prima este numită RĂPIRE, adică răpirea în glorie a celor ai Săi; a doua este numită APARIȚIA, manifestarea Lui față de lume.

 • event_14-compressor

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 4

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 4. Cea mai mare parte a cuvintelor sunt din Biblie. Vom posta periodic astfel de careuri, iar rezolvările vor fi afișate când apare următorul careu.

 • event_14-compressor

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 3

  Careu de cuvinte încrucișate Nr. 3. Cea mai mare parte a cuvintelor sunt din Biblie. Vom posta periodic astfel de careuri, iar rezolvările vor fi afișate când apare următorul careu.

Pin It on Pinterest

Shares